Кошик
137 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Геліос насіння овочевих та квіткових культур
+380995271177
+380678584345
+380632185804
Опенок белый мраморный 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2
Опенок белый мраморный 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2

Опенок белый мраморный 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм

Опис
Інформація для замовлення

Опеньок мармуровий (лат. Hypsizygus marmoreus white)

Інші назви: білий буковий гриб

Традиційний делікатесний гриб в країнах Південно-Східної Азії, справжня знахідка для любителів екзотики. В Японії і Китаї широко культивуються два види цього гриба: білий ( "білий буковий гриб") і світло-коричневий ( "коричневий буковий гриб").

Шім'ї дуже цінується в японській кухні завдяки вишуканому, слідкувати-горіховому присмаку і хрусткою текстурою. Дуже добре поєднується з м'ясом і морепродуктами, використовується для приготування супів і соусів. Гриб дуже смачний обсмажений на повільному вогні з невеликою кількістю вершкового масла.

Зберігається в холодильнику до 10 днів. При зберіганні може покритися білим нальотом у вигляді пуху, який легко змивається під проточною водою. Гриби не можна замочувати у воді, тому що вони дуже добре її вбирають і стають крихким і ламким. Сирий гриб має гіркий неприємний смак і важко засвоюється, тому в їжу не вживається.

  
Шім'ї є чудовим джерелом білка, вітамінів і мікроелементів, а також містить речовини, що володіють протипухлинною дією. Крім того, доведено його лікувальний і профілактичний вплив при астмі, алергії і цукровому діабеті.


Опенок мраморный (лат. Hypsizygus marmoreus white)

 Другие названия: белый буковый гриб

 Традиционный деликатесный гриб в странах Юго-Восточной Азии, настоящая находка для любителей экзотики. В Японии и Китае широко культивируются два вида этого гриба: белый ("белый буковый гриб") и светло-коричневый ("коричневый буковый гриб").

Шимеи очень ценится в японской кухне благодаря изысканному, сладковато-ореховому привкусу и хрустящей текстуре. Очень хорошо сочетается с мясом и морепродуктами, используется для приготовления супов и соусов. Гриб очень вкусен обжаренный на медленном огне с небольшим количеством сливочного масла.

Хранится в холодильнике до 10 дней. При хранении может покрыться белым налетом в виде пуха, который легко смывается под проточной  водой. Грибы нельзя замачивать в воде, т.к. они очень хорошо ее впитывают и становятся хрупким и ломким. Сырой гриб имеет горький неприятный вкус и трудно усваивается, поэтому в пищу не употребляется.

  Шимеи является превосходным источником белка, витаминов и микроэлементов, а также содержит вещества, обладающие противоопухолевым действием. Кроме того, доказано его лечебное и профилактическое воздействие при астме, аллергии и сахарном диабете.

  • Ціна: 29 грн.