Кошик
137 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Геліос насіння овочевих та квіткових культур
+380995271177
+380678584345
+380632185804
Вешенка обычная 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2
Вешенка обычная 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2

Вешенка обычная 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм

Опис
Інформація для замовлення

Глива звичайна (лат. Pleurotus ostreatus)

Всім знайомий цей популярний у всьому світі гриб, але мало хто знає про його поживних і цілющих властивостях. За харчовою цінністю глива випереджає не тільки овочі, але і м'ясо. В її складі виявлені всі незамінні амінокислоти і повний комплекс мікроелементів, необхідних для нормальної життєдіяльності організму. Особливу цінність має комплекс вітамінів - в такому поєднанні їх немає ні в одному з відомих продуктів харчування. Завдяки цьому, гливу можна порівняти з салатом, що складається з декількох видів фруктів і овочів. При своїй низькій калорійності вона навіть в невеликій кількості здатна вгамувати голод і може замінити 60-80% м'яса в раціоні, будучи прекрасним дієтичним продуктом.
Глива здатна виводити з організму радіонукліди, сприяє запобіганню та лікуванню гепатиту, холециститу, виразки шлунка, атеросклерозу, допомагає нормалізувати тиск у гіпо- і гіпертоніків, має антивірусну і бактерицидну дію і зміцнює імунітет. З гливи виділені і запатентовані ефективні протипухлинні препарати, що не роблять токсичного впливу на організм.
Приготування з гливи перших або других страв займає 15-20 хв, а втрати при термообробці складають лише 5-15%, в той час як у інших грибів 50-75%. Її можна варити, смажити, солити, маринувати, сушити - при будь-якому способі приготування зберігаються корисні властивості і яскраво виражені грибний смак і аромат. Висушеної і перетертої її використовують як ароматну приправу. Глива дуже добре поєднується з м'ясом і дичиною, а ось до риби її краще не додавати.

Вешенка обыкновенная (лат. Pleurotus ostreatus)

Всем знаком этот популярный во всем мире гриб, но мало кто знает о его питательных и целебных свойствах. По пищевой ценности вешенка опережает не только овощи, но и мясо. В ее составе  обнаружены все незаменимые аминокислоты и полный комплекс микроэлементов, необходимых для нормальной жизнедеятельности организма. Особую ценность имеет комплекс витаминов – в таком сочетании их нет ни в одном из известных продуктов питания. Благодаря этому, вешенку можно сравнить с салатом, состоящим из нескольких видов фруктов и овощей. При своей низкой калорийности она даже в небольшом количестве способна утолить голод и может заменить 60-80% мяса  в рационе, являясь прекрасным диетическим продуктом.
Вешенка способна выводить из организма радионуклиды, способствует предупреждению и лечению гепатита, холецистита, язвы желудка, атеросклероза, помогает нормализовать давление у гипо- и гипертоников, обладает антивирусным и бактерицидным действием и укрепляет иммунитет. Из вешенки выделены и запатентованы эффективные противоопухолевые препараты, не оказывающие токсического воздействия на организм.
Приготовление из вешенки первых или вторых блюд занимает 15-20 мин, а потери при термообработке составляют лишь 5-15%, в то время как у других грибов 50-75%. Её можно варить, жарить, солить, мариновать, сушить – при любом способе приготовления сохраняются полезные свойства и ярко выраженные грибной вкус и аромат. Высушенной и перетертой ее используют как ароматную приправу. Вешенка очень хорошо сочетается с мясом и дичью, а вот к рыбе ее лучше не добавлять.

  • Ціна: 35 грн.