Кошик
134 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Геліос насіння овочевих та квіткових культур
+380995271177
+380678584345
+380632185804
Опенок зимний 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2
Опенок зимний 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2

Опенок зимний 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм

Опис
Інформація для замовлення

Опеньок зимовий (лат. Flammulina velutipes)

Інші назви: зимовий гриб, фламуліна оксамитова.
Цей гриб має унікальну властивість: він здатний активно плодоносити при низьких температурах (до -10 ° С), не втрачаючи ні корисних, ні смакових властивостей, його можна збирати навіть заморожений або відталий. Найбільшою популярністю зимові опеньки користуються в Японії.
Зимовий гриб відомий завдяки своєму оздоровлюючий вплив на організм, він багатий цінними білками, містить високу концентрацію вітамінів С і В, а також велика кількість незамінних для життя людини мікро і макроелементів. Крім того, з нього синтезують біологічно активні речовини, і виробляють препарат, здатний уповільнити розвиток саркоми.
Зимовий опеньок, вирощування якого не представляє ніякої складності, допоможе урізноманітнити меню і забезпечити своєму організму захист від багатьох захворювань.
З цих грибів готують супи, їх солять, маринують, морозять і сушать. У холодильнику сирої гриб може зберігатися до 6 діб. У їжу вживають капелюшки і світлу частину ніжки молодого гриба, і капелюшки старого.
Гриби опеньки зимові легко вирощувати в домашніх умовах, тому вони відмінно підходять для новачків. При культивуванні гриба на м'якій деревині він приносить врожай 3-4 роки, на пнях - до 10 років, на твердій - до 7 років.
Міцелій зимового опенька - хороший вибір для тих, хто хоче дбати про своє здоров'я і повноцінне харчування.
Для вирощування на пні або колоді зимового опенька використовують міцелій на паличках. Одна його упаковка розрахована на інокулірованіе одного колоди (пня). Прищеплена деревина буде плодоносити в середньому від трьох до семи років. Більш точний період, який пройде до повного руйнування субстрату можна встановити, виходячи з розмірів і щільності деревини.

Опёнок зимний (лат. Flammulina velutipes)

Другие названия: зимний гриб, фламулина бархатистая.
Этот гриб обладает уникальным свойством: он способен активно плодоносить при низких температурах (до -10°С), не теряя ни полезных, ни вкусовых свойств, его можно собирать даже замороженный или оттаявший. Наибольшей популярностью зимние опята пользуются в Японии.
Зимний гриб известен благодаря своему оздоравливающему влиянию на организм, он богат ценными белками, содержит высокую концентрацию витаминов С и В, а также большое количество незаменимых для жизни человека микро и макроэлементов. Помимо всего этого, из него синтезируют биологически активные вещества, и производят препарат, способный замедлить развитие саркомы.
Зимний опенок, выращивание которого не представляет никакой сложности, поможет разнообразить меню и обеспечить своему организму защиту от многих заболеваний.
Из этих грибов готовят супы, их солят, маринуют, морозят и сушат. В холодильнике сырой гриб может храниться до 6 суток. В пищу употребляют шляпки и светлую часть ножки молодого гриба, и шляпки старого.
Грибы опята зимние легко выращивать в домашних условиях, поэтому они отлично подходят для новичков. При культивировании гриба на мягкой древесине он приносит урожай 3-4 года, на пнях – до 10 лет, на твердой – до 7 лет.
Мицелий зимнего опенка – хороший выбор для тех, кто хочет заботиться о своем здоровье и полноценном питании.
Для выращивания на пне или бревне зимнего опенка используют мицелий на палочках. Одна его упаковка рассчитана на инокулирование одного бревна (пня). Привитая древесина будет плодоносить в среднем от трех до семи лет. Более точный период, который пройдет до полного разрушения субстрата можно установить, исходя из размеров и плотности древесины.

  • Ціна: 32 грн.