Кошик
134 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Геліос насіння овочевих та квіткових культур
+380995271177
+380678584345
+380632185804
Белый степной гриб 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2
Белый степной гриб 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм, фото 2

Белый степной гриб 20 деревянных палочек размером 8 * 35 мм

Опис
Інформація для замовлення

Білий степової гриб (лат. Pleurotus eryngii)

Інші назви: глива королівська, деревне боровик, Ерінг.
Білий степової гриб по праву вважається одним з найсмачніших видів гливи, про що красномовно говорить її назва. Цей вид гливи має велике поширення не тільки в країнах Центральної Азії, а й в Південній Європі, Північній Африці, південних регіонах Росії та України.
Білий степової гриб має м'ясисту, щільну м'якоть, хрящувате структуру, приємний, хлібно-грибний запах.
Харчова цінність даного гриба знаходиться на одному рівні з овочами і м'ясом, наближена до харчової цінності білого гриба. 35% складу білого степового гриба займає білок, інша частина розподілена між комплексом незамінних амінокислот, вітамінів і ферментів. Унікальний склад білого степового гриба сприяє поліпшенню засвоєння їжі, зміцненню імунної системи. Особливо потрібно відзначити, що білий степовий гриб не накопичує солі важких металів, більш того, сприяє їх виведенню з організму.

Білий степової гриб придатний до вживання в сирому вигляді, з нього виходить відмінна грибна ікра. Також його можна варити, тушкувати, солити, маринувати або сушити. Смажити гриб потрібно до придбання ним золотисто-коричневого кольору, при цьому краї повинні стати хрусткими. Білий степової гриб добре поєднується з м'ясом і рибою.

Природним місцем існування для білого степового гриба є коріння дерев твердих (бук, дуб, ясен, клен) і м'яких (береза, тополя, верба, липа) порід. Перший урожай після посадки міцелію можна збирати через три (з м'якою деревини) або шість (з твердої деревини) місяців.

Белый степной гриб (лат. Pleurotus eryngii)

Другие названия: вешенка королевская, древесный боровик, эринги.
Белый степной гриб по праву считается одним из самых вкусных видов вешенки, о чем красноречиво говорит ее название. Этот вид вешенки имеет большое распространение не только в странах Центральной Азии, но и в Южной Европе, Северной Африке, южных регионах России и Украины.
Белый степной гриб имеет мясистую, плотную мякоть, хрящеватую структуру, приятный, хлебно-грибной запах.
Пищевая ценность данного гриба находится на одном уровне с овощами и мясом, приближена к пищевой ценности белого гриба. 35% состава белого степного гриба занимает белок, остальная часть распределена между комплексом незаменимых аминокислот, витаминов и ферментов. Уникальный состав белого степного гриба способствует улучшению усвоения пищи, укреплению иммунной системы. Особенно нужно отметить, что белый степной гриб не накапливает соли тяжелых металлов, более того, способствует их выведению из организма.
Белый степной гриб пригоден к употреблению в сыром виде, из него получается отменная грибная икра. Также его можно варить, тушить, солить, мариновать или сушить. Жарить гриб нужно до приобретения им золотисто-коричневого цвета, при этом края должны стать хрустящими. Белый степной гриб хорошо сочетается с мясом и рыбой.
Естественной средой обитания для белого степного гриба являются корни деревьев твердых (бук, дуб, ясень, клен) и мягких (береза, тополь, ива, липа) пород. Первый урожай после посадки мицелия можно собирать через три (с мягкой древесин) или шесть (с твердой древесины) месяцев.

  • Ціна: 38 грн.